پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳ دی ۱۳۹۰، ۱۵:۴۱

صالحی:

12 شکارچی متخلف در خراسان جنوبی دستگیر شدند

12 شکارچی متخلف در خراسان جنوبی دستگیر شدند

بیرجند - خبرگزاری مهر: مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان جنوبی از دستگیری 12 شکارچی متخلف در شهرستان قاین خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حمید صالحی اظهار داشت: یگان حفاظت محیط زیست قاین با همکاری نیروی انتظامی و همیاران افتخاری محیط زیست شهرستان قاین موفق به دستگیری 12 نفر متخلف شدند.

وی اضافه کرد: این شکارچیان اقدام به شکار و صید یک راس آهو و هفت قطعه هوبره کرده بودند که دستگیر و تحویل مقامات قضایی شدند.

صالحی با بیان اینکه از متخلفین سه قبضه سلاح و 60 عدد تله مخصوص هوبره گیری کشف و ضبط شده است، افزود: پرونده افراد متخلف جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی ذیصلاح ارجاع شده است.

وی همچنین از دستگیری چهار شکارچی متخلف در زیرکوه در 30 آذر ماه خبر داد و بیان کرد: طی این عملیات ماموران انتظامی زیرکوه با همکاری یگان حفاظت محیط زیست شهرستان قاین موفق به دستگیری تعداد چهار متخلف شکار و صید در این منطقه شدند.

صالحی ادامه داد: این شکارچیان اقدام به شکار هفت قطعه هوبره کرده بودند که دستگیر و تحویل مقامات قضایی شدند.

به گفته وی از ابتدای سال جاری تا کنون حدود 50 قطعه هوبره و 200 تله شکار هوبره از شکارچیان کشف شده و متخلفان به مراجع قضایی معرفی شده اند.

مدیر کل حفاظت محیط زیست خراسان جنوبی در پایان یادآور شد: باید این گونه جرایم را سازمان یافته تلقی کرد، چرا که یک طرف این قاچاق در خارج از مرزهای ایران حضور دارند و سازماندهی می شوند و عده ای هم در داخل کشور از عوامل آنها هستند که این پرنده با ارزش و کمیاب را شکار و به حاشیه خلیج فارس صادر می کنند.

کد خبر 1491746

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha